Profilbildet til Grom87Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SKubrickProfilbildet til mark04Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til RogermadsProfilbildet til GiggSProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Tara84Profilbildet til LathamsProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til jonas93
Profilbildet til latex66Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til AvalonProfilbildet til krsflortProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ElviraProfilbildet til ElleseusProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til OdinProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Humlevatn

Tara84

@tara84
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Tara84:Disse profilene har Tara84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje