Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til PSYllonProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til afrikarProfilbildet til BotanicalProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til xdresserProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til KarinagayProfilbildet til norseman9Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Badboy
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til StianProfilbildet til ArielProfilbildet til xtrProfilbildet til Klara31Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til cat68Profilbildet til CleoProfilbildet til staalmannenProfilbildet til ballderProfilbildet til Tine cdProfilbildet til hgsd1Profilbildet til trannyboyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28

Tara84

@tara84
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Tara84:Disse profilene har Tara84 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje