Profilbildet til mann oslProfilbildet til ChivasProfilbildet til Slappen72Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til CindyCDProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til ElviraProfilbildet til ElyProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Plu2Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Handyman31Profilbildet til nada000Profilbildet til afrikarProfilbildet til BabyW
Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til KaisaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til C.lop14Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Androx0Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til IntrMannProfilbildet til IngunnProfilbildet til MrVold

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje