Profilbildet til yanaProfilbildet til shivaProfilbildet til kinky667Profilbildet til Reina21Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til beitoProfilbildet til Plu2Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til NordlandProfilbildet til OralProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Tobben28Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til stianogvicky
Profilbildet til ole322Profilbildet til XjanneProfilbildet til Alexander44Profilbildet til englevingerProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til RuienProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til BBW28Profilbildet til ElviraProfilbildet til MrVoldProfilbildet til silverProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje