Profilbildet til latino123Profilbildet til just myselfProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til BluwProfilbildet til El DiabloProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Reina21Profilbildet til fadedProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til kjelli77Profilbildet til FeralFeline
Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til JosepProfilbildet til shaftyProfilbildet til SnæxProfilbildet til ZaxProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til uzi69Profilbildet til LeneaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til windel999Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til shivaProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Bortenfor Vanilje

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje