Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til RixnProfilbildet til hawe35Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til veilchenProfilbildet til No StringsProfilbildet til JustinProfilbildet til skurk3Profilbildet til LatexfunProfilbildet til solaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til MM77
Profilbildet til nord88Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til vanosm52Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Difference___Profilbildet til Sonny55Profilbildet til kmfantProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til LauVauProfilbildet til BittenProfilbildet til Man30303Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Shine

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje