Profilbildet til godsg1Profilbildet til kmfantProfilbildet til NjordProfilbildet til j18elverumProfilbildet til JimBodenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Donatello21Profilbildet til jens41Profilbildet til BrumProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til NataProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til BecksProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Telemann88
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til HommeProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SoffiProfilbildet til freezinProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til MidasProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til JærguttenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til godsg1Profilbildet til Siba44Profilbildet til jenandProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til BjoernProfilbildet til vesle 43

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje