Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Tine cdProfilbildet til NyssaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MeeowProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Grom87Profilbildet til BluwProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til toro60Profilbildet til Angel4u
Profilbildet til MartinosloProfilbildet til GogT1971Profilbildet til knny88Profilbildet til LadyStarProfilbildet til AlesioProfilbildet til ScorpionProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ElyProfilbildet til @nn@Profilbildet til eddi1000Profilbildet til just myselfProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Reidar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje