Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Fresia4Profilbildet til moss73Profilbildet til binittedal31Profilbildet til **WanjaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til MizzyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til MM77Profilbildet til Julie00Profilbildet til trannyboyProfilbildet til trond`enProfilbildet til Molli
Profilbildet til LeneaProfilbildet til afrikarProfilbildet til Fin g30Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til DrYvilProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til BergenoProfilbildet til Mr.XProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til regntøymannProfilbildet til bbck osloProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MizzyProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Tinkerbell

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje