Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til MissyMooProfilbildet til par_30Profilbildet til TabbeProfilbildet til røyskattaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Niko9Profilbildet til stian93Profilbildet til Ready4funProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til BillProfilbildet til RantazticProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til BabyWProfilbildet til latino123
Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Kate WProfilbildet til InnlandetProfilbildet til L_KProfilbildet til just myselfProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til LokerProfilbildet til NordJente90Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til JM28Profilbildet til TigerProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til orphansProfilbildet til SwededarterProfilbildet til JavhaxProfilbildet til geddimann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje