Profilbildet til LeneaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til toro60Profilbildet til BottomProfilbildet til sisunorProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til urokraakeProfilbildet til pierceddickProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Kate WProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Botanical
Profilbildet til Slave g23Profilbildet til KogKProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KaisaProfilbildet til HazeProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Handyman40Profilbildet til LathamsProfilbildet til AzathothProfilbildet til AlexsProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Solros72Profilbildet til Elines

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje