Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til vickycdProfilbildet til Oslo27Profilbildet til VildeeeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ManimalProfilbildet til vårkåtProfilbildet til sweden boyProfilbildet til SpindelProfilbildet til naitsProfilbildet til godsg1Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til jente2011Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til temptation
Profilbildet til bwillyProfilbildet til Roger84Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til windel999Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til superteddProfilbildet til JiJiProfilbildet til MortenBProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Slappen72Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Trudelutt

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje