Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Angel84Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til akane21Profilbildet til KvastenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til røyskattaProfilbildet til LærerenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til foresterProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til JM28Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til xdresser
Profilbildet til 2KosProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til På_søkProfilbildet til ElviraProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til colargolProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til 33Profilbildet til Tara84Profilbildet til mrtoreProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Bergen1987

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje