Profilbildet til Reina21Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til KogKProfilbildet til ZizouProfilbildet til Slave g23Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til No StringsProfilbildet til FinelineProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til AmpriProfilbildet til SvetikProfilbildet til Linda_25Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Insomnia
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til spruksProfilbildet til NjordProfilbildet til snirlenProfilbildet til Joey77Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til jannis25Profilbildet til engenanjaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til DemonMaggoy

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje