Profilbildet til dogbayProfilbildet til SakoProfilbildet til coolchic101Profilbildet til hawe35Profilbildet til Androx0Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til sluggernProfilbildet til LauVauProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til j18elverumProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Tara84
Profilbildet til Mindy000Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Jan46Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til .tvliseProfilbildet til SvetikProfilbildet til ElviraProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ZeroProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til swedmanProfilbildet til NyssaProfilbildet til Innlandet

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje