Profilbildet til sjømannProfilbildet til LululuuProfilbildet til AlesioProfilbildet til zailoProfilbildet til Anne72Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til maler.nProfilbildet til KaisaProfilbildet til ElinesProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Latex50Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til sweden boyProfilbildet til kinky667
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Hemne72Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Haakon92Profilbildet til @nn@Profilbildet til julieProfilbildet til love one anotherProfilbildet til OdinProfilbildet til MolliProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til LadyStarProfilbildet til KogK
  • 4 dager, 10 timer siden

    Taurus

    Taurus ble et registrert medlem 4 dager, 10 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje