Profilbildet til stian93Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til spruksProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til CharlesProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til KjellarProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Mike
Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til AnetteleProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til NordlandProfilbildet til GhroltProfilbildet til vekten75Profilbildet til Julie00Profilbildet til Latex44Profilbildet til ArconadaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Difference___Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til nattroseProfilbildet til veilchen

Telemann88

@telemann88
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje