Profilbildet til AndyrjProfilbildet til miss76Profilbildet til MrVoldProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Dotto81Profilbildet til shaftyProfilbildet til Haakon92Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til two-playfulProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til JustinProfilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til kennedy85Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til latino123Profilbildet til NyssaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Reina21Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til bakerProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til komigje69Profilbildet til Reisende40Profilbildet til ZeroProfilbildet til MaykieProfilbildet til Njord

Telemann88

@telemann88
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje