Profilbildet til SylvesterProfilbildet til moss73Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Trh1980Profilbildet til jan50Profilbildet til AzathothProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til NinnaProfilbildet til førdeparetProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til SiljeProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Hilde79Profilbildet til MehtevasProfilbildet til jannis25Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Per SProfilbildet til vickycdProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til MannValdresProfilbildet til TorolavProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Shyroxya

Telemann88

@telemann88
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje