Profilbildet til naitsProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til jan50Profilbildet til someboyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til MidasProfilbildet til claireProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til NataProfilbildet til Roger84Profilbildet til bergen89
Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til petzlProfilbildet til BistvgProfilbildet til XenaProfilbildet til JiJiProfilbildet til godsg1Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Reina21Profilbildet til MM77Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til bakerProfilbildet til Klara31Profilbildet til HebroProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Bimann43Profilbildet til forester

Telemann88

@telemann88
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje