Profilbildet til DorransProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til MissProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Singel49Profilbildet til jenandProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til RonnProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til KjellarProfilbildet til binittedal31Profilbildet til RuienProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Something enters the room
Profilbildet til @nn@Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Kate WProfilbildet til ThomasassProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til northkickProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Søker spennign

Telemann88

@telemann88
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje