Profilbildet til HommeProfilbildet til BluwProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Modesty56Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til hawe35Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til **WanjaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til MarwinProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Osl38Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til TheReader
Profilbildet til Lica89Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Singel49Profilbildet til two-playfulProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til MortenBProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til burndocProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Elvira

Telemann88

@telemann88
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje