Profilbildet til akane21Profilbildet til petzlProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Tine cdProfilbildet til EvensProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til LærerenProfilbildet til ole322Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Cato1977Profilbildet til NowheremanProfilbildet til mark04Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Angel4uProfilbildet til CindyCDProfilbildet til forester
Profilbildet til AfroManProfilbildet til Donatello21Profilbildet til SnæxProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til stenafoProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til **WanjaProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til kjelli77Profilbildet til sisunorProfilbildet til OralProfilbildet til SoffiProfilbildet til Kas=)

Telemann88

@telemann88
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje