Profilbildet til KWGProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til TingTongProfilbildet til Plu2Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Caleron86Profilbildet til jente2011Profilbildet til **WanjaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til AnetteleProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til poffenProfilbildet til Skeva91Profilbildet til MatteSt
Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til blaithinProfilbildet til vekten75Profilbildet til NordlandProfilbildet til Man30303Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til PussiProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til NåProfilbildet til Dirty&Kinky

Telemann88

@telemann88
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje