Profilbildet til ManimalProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Flekka18Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Thea92Profilbildet til ZaxProfilbildet til TheMissProfilbildet til xantippeProfilbildet til halloisProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til KatherineProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Ajscream
Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til RomeoProfilbildet til VildeeeProfilbildet til m52aProfilbildet til mrroyalProfilbildet til GeiriProfilbildet til CharlesProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Lars80Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Slave g23Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til elghode

Telemann88

@telemann88
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje