Profilbildet til bakerProfilbildet til ElyProfilbildet til MelekProfilbildet til AjscreamProfilbildet til JontassProfilbildet til Sublime81Profilbildet til MedusaProfilbildet til northkickProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Angel84Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til BillProfilbildet til Mikkel82
Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Dotto81Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Torill1979Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til InnlandetProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til GoldenProfilbildet til sjømannProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSex

Telemann88

@telemann88
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje