Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til pierceddickProfilbildet til sweden boyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til VictorProfilbildet til SnæxProfilbildet til Tara84Profilbildet til Niko9Profilbildet til Musashi
Profilbildet til LamatryneProfilbildet til NåProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Par på camProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til binittedal31Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til JupiterProfilbildet til SylvesterProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Chrisoslo

Telemann88

@telemann88
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Telemann88

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Hei!

Er igrunn veldig ny her, så vet ikke helt hvordan ting virker her.
Håper likevel noen vil skrive litt til meg:)

Ha en fin dag!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje