Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til KogKProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til maritaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til bakerProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til engenanjaProfilbildet til godsg1Profilbildet til 2KosProfilbildet til Reisende40Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Shjalom
Profilbildet til windel999Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til HebroProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til VictorProfilbildet til trannyboyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til KatherineProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Tara84

Telemann88

@telemann88
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Hei!

Er igrunn veldig ny her, så vet ikke helt hvordan ting virker her.
Håper likevel noen vil skrive litt til meg:)

Ha en fin dag!

Obligatoriske opplysninger

Alias

Telemann88

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje