Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til runAProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til talkmanProfilbildet til Cato1977Profilbildet til dogbayProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til MelekProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til babyboo
Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til fadedProfilbildet til JavhaxProfilbildet til ani5Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til AlexsProfilbildet til ZeroProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til musclebottomoslo

Telemann88

@telemann88
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Telemann88:Disse profilene har Telemann88 besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Fritekst

Hei!

Er igrunn veldig ny her, så vet ikke helt hvordan ting virker her.
Håper likevel noen vil skrive litt til meg:)

Ha en fin dag!

Obligatoriske opplysninger

Alias

Telemann88

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje