Profilbildet til JupiterProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Klar 79Profilbildet til bad666boyProfilbildet til colargolProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ballderProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til knny88Profilbildet til ingolad
Profilbildet til CharlesProfilbildet til røyskattaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til BjoernProfilbildet til NataProfilbildet til RixnProfilbildet til Tara84Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til LilliMyProfilbildet til vickycdProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sølProfilbildet til Lez 40Profilbildet til lovebbw

Tempen

@tempen
aktiv 1 uke, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt Tempen:Disse profilene har Tempen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje