Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til talkmanProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til xantippeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Isabella10Profilbildet til TigerProfilbildet til Haugalending
Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til AlexsProfilbildet til TempenProfilbildet til gameroslProfilbildet til virtuveProfilbildet til elghodeProfilbildet til .LisetvProfilbildet til binittedal31Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til ToremannProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Difference___Profilbildet til DavinciProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Erik1337
  • 5 dager, 20 timer siden

    Tempen

    Tempen ble et registrert medlem 5 dager, 20 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje