Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Mystical34Profilbildet til silverProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til northkickProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til KiwienProfilbildet til MusashiProfilbildet til VictorProfilbildet til TabbeProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Oral
Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til bby123Profilbildet til MizzyProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til ChivasProfilbildet til RomeoProfilbildet til MortenBProfilbildet til bakerProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til freezinProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til KosMus
  • 1 uke, 1 dag siden

    Tempen

    Tempen endret profilbildet sitt 1 uke, 1 dag siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje