Profilbildet til LeticiaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til blaithinProfilbildet til LathamsProfilbildet til ArconadaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Leto78Profilbildet til TorolavProfilbildet til TheMissProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til jenandProfilbildet til regntøymannProfilbildet til KosMusProfilbildet til YouwishProfilbildet til Thomasass
Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til InnlandetProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til ElyProfilbildet til latex66Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til ole322Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til gameroslProfilbildet til parsøkersex
  • 5 dager, 20 timer siden

    Tempen

    Tempen endret profilbildet sitt 5 dager, 20 timer siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje