Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Slave g23Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til IngegardProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til slavi
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til AlexanderProfilbildet til temptationProfilbildet til bakerProfilbildet til KvinnenProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Anne72Profilbildet til regntøymannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til guttenProfilbildet til TearyProfilbildet til 59modellProfilbildet til kastrdProfilbildet til Mr.Bombastic

temptation

@temptation
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje