Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til ThomasassProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til knutbrgProfilbildet til InsomniaProfilbildet til ElyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til qwerty19Profilbildet til westpar76Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til YongProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til mannstavanger
Profilbildet til freaky2Profilbildet til Grom87Profilbildet til GogT1971Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til latexthingProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Mr.XProfilbildet til englevingerProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Platinum

temptation

@temptation
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje