Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til StaaleProfilbildet til Plu2Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Natasha93Profilbildet til MehtevasProfilbildet til agderProfilbildet til toro60
Profilbildet til Plu2Profilbildet til dia***Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til bergenm30Profilbildet til xtrProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til MeeowProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til nattroseProfilbildet til SamehadaProfilbildet til dogbayProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Erlend:)

temptation

@temptation
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje