Profilbildet til vanosm52Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til MrVoldProfilbildet til LadysmanProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til gameroslProfilbildet til Caleron86Profilbildet til StianProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Angel4uProfilbildet til PlatinumProfilbildet til osllopar_27
Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til mrtoreProfilbildet til RomeoProfilbildet til MissyMooProfilbildet til carogirlProfilbildet til maler.nProfilbildet til ExosProfilbildet til uzi69Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Lars80Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til sweden boyProfilbildet til AvalonProfilbildet til DionysusProfilbildet til L_K

temptation

@temptation
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje