Profilbildet til KongenProfilbildet til Just4youProfilbildet til Lica89Profilbildet til petzlProfilbildet til Reina21Profilbildet til L_KProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Singel49Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til leandroProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MedusaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til *Punky*Profilbildet til afrikar
Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til joniProfilbildet til PussiProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Mr.XProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til BjornchProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til GoldenProfilbildet til RockDudeProfilbildet til MidasProfilbildet til troendern93Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

temptation

@temptation
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje