Profilbildet til veilchenProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ani5Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til SvantepriProfilbildet til julieProfilbildet til Difference___Profilbildet til karlaaProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Caleron86Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til SussProfilbildet til TheReader
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til IntrMannProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Bimann43Profilbildet til IronheartProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Tara84Profilbildet til MolliProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til guttenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til BluwProfilbildet til ballderProfilbildet til Thea92Profilbildet til jarlemannProfilbildet til jan50

temptation

@temptation
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje