Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til joniProfilbildet til ArousalProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til sjømannProfilbildet til YongProfilbildet til C.lop14Profilbildet til poopITboyProfilbildet til LenemorProfilbildet til ManimalProfilbildet til Haakon92Profilbildet til zethProfilbildet til ChristinaCD
Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til *Punky*Profilbildet til SiljeProfilbildet til MeeowProfilbildet til pytagorasProfilbildet til kajabiProfilbildet til xdresserProfilbildet til latexthingProfilbildet til SadominatorProfilbildet til komigje69Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til SKubrickProfilbildet til VigdisProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Lenea

temptation

@temptation
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 41 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 41 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje