Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til RockDudeProfilbildet til StaaleProfilbildet til sola50Profilbildet til MaykieProfilbildet til Alexander44Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Kas=)Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ShineProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Angel4uProfilbildet til sola
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til GiggSProfilbildet til LærerenProfilbildet til MusashiProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til petzlProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SiljeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til RosjerProfilbildet til jens41Profilbildet til Kimhan1992

temptation

@temptation
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 10 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 10 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje