Profilbildet til yanaProfilbildet til jan50Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til temptationProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til pvcloveProfilbildet til MarwinProfilbildet til HexaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til dogbayProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til sverre89Profilbildet til Tine cdProfilbildet til På_søkProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til NeonProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til mark04Profilbildet til wille455Profilbildet til Hilde79Profilbildet til lalaparProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til AlekProfilbildet til slank leken mann bærum

temptation

@temptation
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje