Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Osl38Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til faithProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til TengilProfilbildet til ani5Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Roger84Profilbildet til KospieProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til RememBr83Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Androx0Profilbildet til ElinesProfilbildet til pitt76Profilbildet til talkmanProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til engenanjaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til afrikarProfilbildet til MM77Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til krsflortProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til bwillyProfilbildet til pytagoras

temptation

@temptation
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

temptation

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje