Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til zethProfilbildet til MarwinProfilbildet til SimProfilbildet til ZeroProfilbildet til miss76Profilbildet til davidandreProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til komigje69Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Slave g23Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til babyboo
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til TommybProfilbildet til El DiabloProfilbildet til PussiProfilbildet til xdresserProfilbildet til LilliMyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til ToremannProfilbildet til AlexanderProfilbildet til eddi1000Profilbildet til kjelli77Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Sarlime

temptation

@temptation
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt temptation:Disse profilene har temptation besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

temptation

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje