Profilbildet til JaNuSProfilbildet til MehtevasProfilbildet til AlexsProfilbildet til Siba44Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til XL KukkProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til CharlesProfilbildet til sabriinaProfilbildet til orphansProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til LeticiaProfilbildet til shado33
Profilbildet til i love boysProfilbildet til fadedProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til hawe35Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Isabella10Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til CleoProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til afrikarProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Modesty56Profilbildet til AinaCdProfilbildet til blaithin

Tengil

@tengil
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tengil:Disse profilene har Tengil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje