Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ToyenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MM77Profilbildet til LilliMyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til MusashiProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til shaftyProfilbildet til mizzyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til hotnoProfilbildet til pia1975
Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til nafaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til TabbeProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til MehtevasProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til MissProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jente

Tengil

@tengil
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tengil:Disse profilene har Tengil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje