Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til .tvliseProfilbildet til ShineProfilbildet til MaykieProfilbildet til par_30Profilbildet til RomeoProfilbildet til BergenoProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ValeriaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til DionysusProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Hebro
Profilbildet til EscobarProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til ExosProfilbildet til colargolProfilbildet til swedmanProfilbildet til nelg90Profilbildet til 33Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til sluggernProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til BjornchProfilbildet til KimmernProfilbildet til Mass SageProfilbildet til TheMissProfilbildet til petzl

Tengil

@tengil
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tengil:Disse profilene har Tengil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje