Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til JiJiProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til englevingerProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til MolliProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til ZeroProfilbildet til Solros72Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til MariusProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til LadyStar
Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Reina21Profilbildet til moss73Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Niko9Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til xantippeProfilbildet til mrtoreProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til SammiProfilbildet til bamsefarProfilbildet til TigerProfilbildet til Plu2

Tengil

@tengil
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tengil:Disse profilene har Tengil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje