Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LadyStarProfilbildet til mrtoreProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til jannis25Profilbildet til GoldenProfilbildet til KatherineProfilbildet til Telemann88Profilbildet til BBW28Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til YongProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Geirern92
Profilbildet til pompelProfilbildet til cat68Profilbildet til bait69Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til GoldenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til LissaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til KimmernProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til kjelli77Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til fridafrida

Tengil

@tengil
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tengil:Disse profilene har Tengil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje