Profilbildet til Androx0Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til sverre89Profilbildet til LeticiaProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til eddi1000Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til DjeimiProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Angel84Profilbildet til DionysusProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til bwillyProfilbildet til Torolav
Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til silverProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til superteddProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til LadyStarProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til BjornchProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til SvetikProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Rubberking

Tengil

@tengil
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tengil:Disse profilene har Tengil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje