Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til babybooProfilbildet til harepusenProfilbildet til beitoProfilbildet til sabriinaProfilbildet til MannValdresProfilbildet til ingoladProfilbildet til kastrdProfilbildet til SnæxProfilbildet til uzi69Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til jens41Profilbildet til MeeowProfilbildet til orphansProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ElyProfilbildet til MortenBProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Singel49Profilbildet til KristiansenProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til par3427Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til -MissV-Profilbildet til AngelManProfilbildet til MM77Profilbildet til JaNuSProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Ruien

Tengil

@tengil
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tengil:Disse profilene har Tengil besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje