Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til trond`enProfilbildet til Donatello21Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til dewill77Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Fresia4Profilbildet til testomanProfilbildet til Lica89Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Telemann88Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til StrazoProfilbildet til LatexToiletSlave
Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til shinY_Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til temptationProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til AlexanderProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Geirern92Profilbildet til par3427Profilbildet til MariusProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til ElyProfilbildet til Elleseus

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 4 dager, 4 timer siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje