Profilbildet til BotanicalProfilbildet til nattroseProfilbildet til kennethProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til RogermadsProfilbildet til ToremannProfilbildet til HexaProfilbildet til NjordProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til KospieProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til ShineProfilbildet til Bergeno
Profilbildet til Nic94Profilbildet til SakoProfilbildet til SussProfilbildet til dogbayProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Lars80Profilbildet til No StringsProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til SammiProfilbildet til NataProfilbildet til BrumProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til DodraugenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Culprate

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje