Profilbildet til På_søkProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til MolliProfilbildet til losamantesProfilbildet til kjelli77Profilbildet til AfroManProfilbildet til Helene89Profilbildet til two-playfulProfilbildet til JiJiProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til JimBodenProfilbildet til RonnProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Shjalom
Profilbildet til wille455Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Haakon92Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til sexypar85Profilbildet til BluwProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til MrbigProfilbildet til MM77Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til LarsnProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Modesty56Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til agder

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje