Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til superteddProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Lica89Profilbildet til LilliMyProfilbildet til KosMusProfilbildet til Nic94Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til RomeoProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til XL KukkProfilbildet til naits
Profilbildet til BabyWProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TigerProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ZizouProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til uzi69Profilbildet til knny88Profilbildet til LokerProfilbildet til Tine cdProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til candyqueen30

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje