Profilbildet til akane21Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til XenaProfilbildet til AlexsProfilbildet til trond`enProfilbildet til ErogenProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SiljeProfilbildet til MeeowProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til JupiterProfilbildet til MusashiProfilbildet til SupermannProfilbildet til førdeparetProfilbildet til troendern93Profilbildet til Ntrøndere
Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til XL KukkProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til TigerProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til xantippeProfilbildet til JM28Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ExosProfilbildet til golfbearProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til eddi1000Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til MM77Profilbildet til Xena

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje