Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til Osl38Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til NallexyProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til bait69Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Mr.XProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Stuker\'n
Profilbildet til Solros72Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til ballderProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til TabbeProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til GeiriProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til ElviraProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til LangbeinProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til burndocProfilbildet til Loker

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje