Profilbildet til regntøymannProfilbildet til leandroProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Helene89Profilbildet til MolliProfilbildet til Androx0Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til JustinProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til petzlProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til bbck osloProfilbildet til AsveigProfilbildet til m33sandnes
Profilbildet til Latex50Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til MrVoldProfilbildet til ArousalProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til NallexyProfilbildet til northkickProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Nic94Profilbildet til mark04Profilbildet til Angel84Profilbildet til LilliMyProfilbildet til bunnyProfilbildet til SuzProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Zuurie2

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje