Profilbildet til Fin g30Profilbildet til NightdiverProfilbildet til **WanjaProfilbildet til hawe35Profilbildet til beitoProfilbildet til LatexmannProfilbildet til AndiiProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til j18elverumProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Skeva91Profilbildet til lalaparProfilbildet til KimmernProfilbildet til nattrose
Profilbildet til LarsnProfilbildet til bergenm30Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til harepusenProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til beitoProfilbildet til jonas93Profilbildet til OsloG21Profilbildet til spruksProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til runAProfilbildet til snirlenProfilbildet til Jan46Profilbildet til Mr.Bombastic

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje