Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til ElyProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til moss73Profilbildet til vanosm52Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til SamehadaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til YouwishProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til mizzyProfilbildet til hawe35
Profilbildet til NinnaProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til LathamsProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til AndiiProfilbildet til Bimann43Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til BluwProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til qwerty19Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SussProfilbildet til KnutValentine

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje