Profilbildet til No StringsProfilbildet til AmpriProfilbildet til knny88Profilbildet til trond`enProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Slave g23Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til BjornchProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til hank95Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Grønnøyd
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LilliMyProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Solros72Profilbildet til kennethProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Tony21Profilbildet til MortenBProfilbildet til SuzProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til GuttOslo95

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje