Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til AndiiProfilbildet til KWGProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til LamatryneProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Sonny55Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til TommybProfilbildet til Adrian23år
Profilbildet til pitt76Profilbildet til .tvliseProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til plusSProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til guttenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til zethProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til lovebbwProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Mjau Lhmr

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 16 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 16 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje