Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til dp72Profilbildet til Lill17Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til regntøymannProfilbildet til AlexanderProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Man30303Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til NylongummiProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til nattroseProfilbildet til elinkoskos
Profilbildet til ElviraProfilbildet til MikeProfilbildet til h_frodeProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til EvensProfilbildet til Telemann88Profilbildet til bby123Profilbildet til **WanjaProfilbildet til BBW28Profilbildet til XjanneProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til bait69

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje