Profilbildet til BiparProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til PSYllonProfilbildet til beitoProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Sonny55Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til kajabiProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til slaviProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Cdrypa
Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til nattroseProfilbildet til monique tvProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til yanaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til colargolProfilbildet til ExosProfilbildet til ScorpionProfilbildet til AzathothProfilbildet til 59modellProfilbildet til nord88Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Shyroxya

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Teresita Sandover

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje