Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til XjanneProfilbildet til SussProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til SammiProfilbildet til KvastenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til AvalonProfilbildet til CleoProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Vfold50M
Profilbildet til Lars80Profilbildet til nord88Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til NyssaProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til AyakachanProfilbildet til CleoProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Isabella10Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til DrYvilProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til silverProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til jannis25

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Teresita Sandover

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje