Profilbildet til KimmernProfilbildet til BiTrineProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til MaykieProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til JontassProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ArielProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til KjellarProfilbildet til ZizouProfilbildet til GogT1971Profilbildet til mindwtoProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Nallexy
Profilbildet til nelg90Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til AfroManProfilbildet til ManimalProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Leto78Profilbildet til SoffiProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Linda_25Profilbildet til BillProfilbildet til hank95Profilbildet til TuttaProfilbildet til MikeProfilbildet til *Punky*

Teresita Sandover

@teresitasandov
aktiv 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Teresita Sandover:Disse profilene har Teresita Sandover besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Teresita Sandover

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje