Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til ZeroProfilbildet til AlexsProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Niko9Profilbildet til losamantesProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til xantippeProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til DrømmeMann
Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til mark04Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til trond`enProfilbildet til buskerudProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til RantazticProfilbildet til SoffiProfilbildet til Stine1986Profilbildet til sisunorProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje