Profilbildet til Par på camProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til troendern93Profilbildet til SammiProfilbildet til LatexleahProfilbildet til KiwienProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til maritaProfilbildet til ninatvProfilbildet til IngegardProfilbildet til bakerProfilbildet til pitt76Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til BittenProfilbildet til Aman4U2
Profilbildet til SuzProfilbildet til ShineProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Cd28Profilbildet til XenaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til lalaparProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til hank95Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til MeeowProfilbildet til bakerProfilbildet til RomeoProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Trudelutt

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje