Profilbildet til RomeoProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til AsveigProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Oslo27Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til NåProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SimProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til SkårnesProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til FrkHeidi
Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til RonnProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til ole322Profilbildet til BotanicalProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til -MissV-

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje