Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Skeva91Profilbildet til stuve92Profilbildet til Slave g23Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Geirern92Profilbildet til fridafridaProfilbildet til moss73Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til kennedy85Profilbildet til KiwienProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Tutta
Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til CharlesProfilbildet til Anne72Profilbildet til ShjalomProfilbildet til leandroProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til sexworker202Profilbildet til plusSProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til hank95Profilbildet til Geirern92Profilbildet til moss73Profilbildet til AndyrjProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Freshness

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje