Profilbildet til Lill17Profilbildet til StianProfilbildet til StrazoProfilbildet til VictorProfilbildet til Trh1980Profilbildet til NordlandProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Nic94Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til kinky667Profilbildet til ElyProfilbildet til nattroseProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til cat68
Profilbildet til trisvikProfilbildet til xdresserProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Joachim*Profilbildet til orro75Profilbildet til LatexleahProfilbildet til lovebbwProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til NordJente90Profilbildet til maler.nProfilbildet til KiwienProfilbildet til toro60Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Stine1986Profilbildet til NiceManTr.heim

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 5 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje