Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til golfbearProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til foresterProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til SigvegalProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Tiger
Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Sublime81Profilbildet til trannyboyProfilbildet til TorolavProfilbildet til Hulder1Profilbildet til KongenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til GhroltProfilbildet til freaky2Profilbildet til nafaProfilbildet til ReidarProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MuscleDom

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje