Profilbildet til LizzyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til AndiiProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til freezinProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til talkmanProfilbildet til vårkåtProfilbildet til TuttaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til babybooProfilbildet til Skeva91Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til 2Kos
Profilbildet til jonas93Profilbildet til dp72Profilbildet til LadysmanProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til MelekProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til geddimann

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje