Profilbildet til MortenBProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til oslokosProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Mr.XProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til ShineProfilbildet til h_frodeProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ChivasProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Kaisa
Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til hotfishProfilbildet til Lez 40Profilbildet til julieProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Dotto81Profilbildet til førdeparetProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Valeria

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje