Profilbildet til AlexanderProfilbildet til bunnyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til bamsefarProfilbildet til JupiterProfilbildet til dp72Profilbildet til Tine cdProfilbildet til LatexleahProfilbildet til SylvesterProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til zethProfilbildet til NettstedetProfilbildet til bait69Profilbildet til FrStadPassiv
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til SupermannProfilbildet til pia1975Profilbildet til hgsd1Profilbildet til ArousalProfilbildet til joniProfilbildet til Klara31Profilbildet til kinky667Profilbildet til Exodia

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje