Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til MikeProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Bimann43Profilbildet til BjornchProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SigvegalProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Ramp78Profilbildet til MariusProfilbildet til pvcloveProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Medusa
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til BiTrineProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til IngunnProfilbildet til vanosm52Profilbildet til jens41Profilbildet til spruksProfilbildet til nord88Profilbildet til Hulder1Profilbildet til colargolProfilbildet til AlesioProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til VildeeeProfilbildet til hotno

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje