Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Haakon92Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til RememBr83Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Handyman31Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Matiine123Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Supermann
Profilbildet til HardRockProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Jan46Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ChivasProfilbildet til BottomProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til yanaProfilbildet til LissaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

Terje44Oslo

@terjeojensen
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Terje44Oslo:Disse profilene har Terje44Oslo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje