Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Singel49Profilbildet til LeneaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til lekenergodProfilbildet til AlexanderProfilbildet til BullseyeProfilbildet til spruksProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til XjanneProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til silverProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til sisunor
Profilbildet til DorransProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til uzi69Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til JimBodenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til henrkjarProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til pierceddickProfilbildet til SigvegalProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til JupiterProfilbildet til Fresia4

testoman

@testoman
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt testoman:Disse profilene har testoman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje