Profilbildet til babybooProfilbildet til sverre89Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til AlexsProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ArconadaProfilbildet til SussProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til sweden boyProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til SherylProfilbildet til Thomasass
Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til sweettortureProfilbildet til moss73Profilbildet til krsflortProfilbildet til faithProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til leandroProfilbildet til Thea92Profilbildet til JaNuSProfilbildet til sisunorProfilbildet til Hulder1Profilbildet til NåProfilbildet til Lica89Profilbildet til hgsd1Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Ariel

testoman

@testoman
aktiv 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt testoman:Disse profilene har testoman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje