Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til m52aProfilbildet til i love boysProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til trannyboyProfilbildet til På_søkProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til BillProfilbildet til ToyenProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til 59modellProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Samehada
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til ToyenProfilbildet til Fin g30Profilbildet til mrroyalProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til smoker;)Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til NallexyProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til LokerProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til golfbearProfilbildet til JærguttenProfilbildet til nordicsound

testoman

@testoman
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt testoman:Disse profilene har testoman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje