Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til BotanicalProfilbildet til NåProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ole322Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til regntøymannProfilbildet til henrkjarProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til RosjerProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til DonGrisProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ShjalomProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til line tv
Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Trh1980Profilbildet til SamehadaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til RantazticProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til sjømannProfilbildet til AinaCdProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til par_30Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til AzathothProfilbildet til Grom87

testoman

@testoman
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt testoman:Disse profilene har testoman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje