Profilbildet til Plu2Profilbildet til Kate WProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til KWGProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til pia1975Profilbildet til TengilProfilbildet til krsflortProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til harepusenProfilbildet til Bitten
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til StrazoProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til EvensProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til BittenProfilbildet til HexaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til shivaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MariusProfilbildet til HazeProfilbildet til JavhaxProfilbildet til FrkHeidi

testoman

@testoman
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt testoman:Disse profilene har testoman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje