Profilbildet til MortenBProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Roger84Profilbildet til Hulder1Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BistvgProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til jan50Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Solros72Profilbildet til GuttOslo95
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til LissaProfilbildet til PussiProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til MarwinProfilbildet til ShineProfilbildet til pitt76Profilbildet til RomeoProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til jonas93

testoman

@testoman
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt testoman:Disse profilene har testoman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje