Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til DjeimiProfilbildet til fadedProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til SvantepriProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Isabella10Profilbildet til sisunorProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til shado33Profilbildet til Oslo27
Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til SussProfilbildet til Man30303Profilbildet til mark04Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til ArielProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ElinesProfilbildet til pierceddickProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til bergenm30

testoman

@testoman
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt testoman:Disse profilene har testoman besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje