Profilbildet til SussProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til joniProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ToremannProfilbildet til TheReaderProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til geddimannProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Leto78Profilbildet til mrroyal
Profilbildet til CharlesProfilbildet til temptationProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Grom87Profilbildet til ArousalProfilbildet til SherylProfilbildet til BjoernProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ShineProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til shaftyProfilbildet til nelg90Profilbildet til Skeva91Profilbildet til JosepProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Rosjer

Gratis kontantkort om du er ung jente

@the8ball
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gratis kontantkort om du er ung jente:Disse profilene har Gratis kontantkort om du er ung jente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje