Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til xdresserProfilbildet til LatexleahProfilbildet til sjømannProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til DrulProfilbildet til bunnyProfilbildet til BluwProfilbildet til Androx0Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Oslo27Profilbildet til shinY_Profilbildet til NataProfilbildet til karlaaProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Voluptuous
Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til jonas93Profilbildet til LåtteProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til LissaProfilbildet til Singel49Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til jannis25Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Telemann88Profilbildet til ChivasProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

Gratis kontantkort om du er ung jente

@the8ball
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gratis kontantkort om du er ung jente:Disse profilene har Gratis kontantkort om du er ung jente besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 50 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 50 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje