Profilbildet til Roger84Profilbildet til DrYvilProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til yanaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til slaviProfilbildet til AsveigProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til JosepProfilbildet til burndocProfilbildet til LokerProfilbildet til Thea92Profilbildet til UngOgDeilig
Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ErogenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Latex50Profilbildet til miss76Profilbildet til VictorProfilbildet til shaftyProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til hgsd1Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til hank95Profilbildet til temptation

Gratis kontantkort om du er ung jente

@the8ball
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gratis kontantkort om du er ung jente:Disse profilene har Gratis kontantkort om du er ung jente besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Gratis kontantkort om du er ung jente

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg hater mest

Gutter som ikke er snille med dama si!

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje