Profilbildet til ChivasProfilbildet til HexaProfilbildet til naitsProfilbildet til ballderProfilbildet til Niko9Profilbildet til solaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til pvcloveProfilbildet til joniProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Grom87Profilbildet til JiJiProfilbildet til dp72Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til SadominatorProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til slaviProfilbildet til Plu2Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til h_frodeProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til andy1988Profilbildet til ElleseusProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til par_30Profilbildet til levanger_g31

Gratis kontantkort om du er ung jente

@the8ball
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gratis kontantkort om du er ung jente:Disse profilene har Gratis kontantkort om du er ung jente besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg hater mest

Gutter som ikke er snille med dama si!

Obligatoriske opplysninger

Alias

Gratis kontantkort om du er ung jente

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje