Profilbildet til bbck osloProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til latino123Profilbildet til BabyWProfilbildet til bakerProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MikeProfilbildet til Hilde79Profilbildet til PhenrikProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til ole322Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Snæx
Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til LululuuProfilbildet til MidasProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til XenaProfilbildet til FreshnessProfilbildet til SoffiProfilbildet til JærguttenProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til PlatinumProfilbildet til AvalonProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kv

Thea92

@thea92
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Thea92:Disse profilene har Thea92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje