Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Geirern92Profilbildet til joniProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til LathamsProfilbildet til sverre89Profilbildet til norseman9Profilbildet til Leto78Profilbildet til TheMissProfilbildet til RockDudeProfilbildet til TheRose49Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til xantippeProfilbildet til krsflort
Profilbildet til shivaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til LamatryneProfilbildet til GiggSProfilbildet til LangbeinProfilbildet til NataProfilbildet til AyakachanProfilbildet til SylvesterProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til MarwinProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til bwillyProfilbildet til Geiri

Thea92

@thea92
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Thea92:Disse profilene har Thea92 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje