Profilbildet til -MissV-Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Latex44Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til NyssaProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til KjellarProfilbildet til SupermannProfilbildet til synnyProfilbildet til BiTrineProfilbildet til mrroyalProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til chefdepomme
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til nord88Profilbildet til Grom87Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til silverProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til faithProfilbildet til stian93Profilbildet til CleoProfilbildet til LarsnProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Arousal

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje