Profilbildet til RuienProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til pytagorasProfilbildet til StianProfilbildet til BiparProfilbildet til Trappani89Profilbildet til IngunnProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til sjømannProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til mizzy
Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til latexthingProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til NjordProfilbildet til TheRose49Profilbildet til nina1992Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Solros72Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til agderProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til HebroProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til buskerud

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje