Profilbildet til KristiansenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til KimmernProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til afrikarProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til AndroidProfilbildet til MM77Profilbildet til Niko9Profilbildet til poffenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til hotnoProfilbildet til Trappani89
Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til talkmanProfilbildet til Jan46Profilbildet til nord88Profilbildet til MeeowProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til AlekProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ZaxProfilbildet til GhroltProfilbildet til GogT1971Profilbildet til InsomniaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Nanna

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje