Profilbildet til mindwtoProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til CharlesProfilbildet til kjelli77Profilbildet til qwerty19Profilbildet til NyssaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Hemne72Profilbildet til stian93Profilbildet til Caleron86Profilbildet til DodraugenProfilbildet til pellepoleProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til j18elverum
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til 59modellProfilbildet til SussProfilbildet til talkmanProfilbildet til TuttaProfilbildet til HardRockProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til TommybProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til DemonMaggoy

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje