Profilbildet til Kas=)Profilbildet til yanaProfilbildet til foresterProfilbildet til BillProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til RJProfilbildet til BittenProfilbildet til CharlesProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til StaaleProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til ValeriaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til runAProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til par3427Profilbildet til moss73Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til troendern93Profilbildet til TheRose49Profilbildet til 2KosProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Girlflower

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje