Profilbildet til DrulProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til fridafridaProfilbildet til moss73Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til bait69Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til Thea92Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til bunnyProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Machiavelli
Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til RockDudeProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til bunnyProfilbildet til ToremannProfilbildet til NallexyProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Angel84Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til MM77Profilbildet til naitsProfilbildet til Youwish

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje