Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Flekka18Profilbildet til freezinProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MehtevasProfilbildet til BjornchProfilbildet til AvalonProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til orphansProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til shivaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til silverProfilbildet til Melek
Profilbildet til RogermadsProfilbildet til kinky667Profilbildet til SnæxProfilbildet til MeeowProfilbildet til ManimalProfilbildet til Andrea90Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til kennethProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til swedmanProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Joey77Profilbildet til halloisProfilbildet til par_30

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje