Profilbildet til SiljeProfilbildet til 2KosProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Telemann88Profilbildet til IntrMannProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til kinky667Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til dogbayProfilbildet til beitoProfilbildet til Donatello21Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til babybooProfilbildet til RAPID4Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til TingTong
Profilbildet til m52aProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til kennethProfilbildet til jonas93Profilbildet til AzathothProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Linda_25Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til TurbohønaProfilbildet til 2KosProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til ErogenProfilbildet til shinY_Profilbildet til GiggSProfilbildet til JustinProfilbildet til Miss

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje