Profilbildet til jannis25Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til NåProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Angel4uProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til nattroseProfilbildet til northkickProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til shivaProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Angel84Profilbildet til NjordProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til AlekProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til sluggernProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MeeowProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til IngunnProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til bergen89Profilbildet til BjornchProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Martinoslo

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje