Profilbildet til bergenm30Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til xantippeProfilbildet til parivestProfilbildet til LululuuProfilbildet til uzi69Profilbildet til trond`enProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Isabella10Profilbildet til shinY_
Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ZaxProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til trisvikProfilbildet til XenaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LadyStarProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ani5Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til ArielProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til AlexanderProfilbildet til latino123Profilbildet til Sim

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 41 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 41 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 5 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje