Profilbildet til maritaProfilbildet til godsg1Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til nina1992Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til snirlenProfilbildet til runAProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Angel84Profilbildet til Niko9Profilbildet til TheReaderProfilbildet til TorolavProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Tinkerbell
Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til norseman9Profilbildet til YouwishProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Mossing34Profilbildet til urokraakeProfilbildet til buskerudProfilbildet til sjømannProfilbildet til RJProfilbildet til gameroslProfilbildet til JiJiProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til EmmaOlsen

Alek

@thefreakyfucker14
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Alek:Disse profilene har Alek besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 46 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 46 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 2 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje