Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til LadyStarProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Angel84Profilbildet til SjtProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til TigerProfilbildet til JustinProfilbildet til XjanneProfilbildet til wille455Profilbildet til jens41Profilbildet til agderProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til SKubrickProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Biparoppland
Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til virtuveProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til kennethProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til akane21Profilbildet til ReidarProfilbildet til JaNuSProfilbildet til NowheremanProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Manimal

TheMiss

@themiss
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheMiss:Disse profilene har TheMiss besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje