Profilbildet til Flekka18Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til pytagorasProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Dotto81Profilbildet til latex66Profilbildet til fridafridaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Fresia4Profilbildet til ElyProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til HazeProfilbildet til shaftyProfilbildet til LookmeProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til bergen89Profilbildet til HexaProfilbildet til bakerProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til poffenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til spruksProfilbildet til gebbensladd

TheReader

@thereader
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheReader:Disse profilene har TheReader besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje