Profilbildet til VictorProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til nina1992Profilbildet til Slappen72Profilbildet til foresterProfilbildet til GeiriProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til stuve92Profilbildet til Cato1977Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til spruksProfilbildet til sexworker202Profilbildet til babybooProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til ThomasassProfilbildet til Stine1986Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Floppa1Profilbildet til TabbeProfilbildet til pitt76Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ElinesProfilbildet til MarwinProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Soffi

TheReader

@thereader
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheReader:Disse profilene har TheReader besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje