Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til DjeimiProfilbildet til røyskattaProfilbildet til NordlandProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til vickycdProfilbildet til sluggernProfilbildet til TuttaProfilbildet til Androx0Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til ArousalProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Nic94Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Katherine
Profilbildet til Klar 79Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Slappen72Profilbildet til RogermadsProfilbildet til KiwienProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Skeva91Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til BillProfilbildet til OlavsenProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til RememBr83Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til stuve92Profilbildet til 33

TheReader

@thereader
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheReader:Disse profilene har TheReader besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje