Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til swedmanProfilbildet til MizzyProfilbildet til ZizouProfilbildet til ElyProfilbildet til Natasha93Profilbildet til HardRockProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Passivg19Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Nic94
Profilbildet til bait69Profilbildet til SjtProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til mark04Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til englevingerProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Difference___Profilbildet til SherylProfilbildet til Samehada

TheReader

@thereader
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheReader:Disse profilene har TheReader besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje