Profilbildet til NåProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Lez 40Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til parivestProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Modesty56Profilbildet til komigje69Profilbildet til LookmeProfilbildet til nord88Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Oslo27Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til testoman
Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Geirern92Profilbildet til BillProfilbildet til latexthingProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til fridafridaProfilbildet til IngunnProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Anne72Profilbildet til northkickProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til jeanettek

TheReader

@thereader
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt TheReader:Disse profilene har TheReader besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje