Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til EscobarProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til StavangerProfilbildet til DjeimiProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Merethe21Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til mannstavanger
Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til FinelineProfilbildet til AlexsProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MaykieProfilbildet til jens41Profilbildet til No StringsProfilbildet til Geirern92Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Leto78Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til kennethProfilbildet til KongenProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til IngunnProfilbildet til h_frode

TheReader

@thereader
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheReader:Disse profilene har TheReader besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje