Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til sola50Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til NataProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til RomeoProfilbildet til BillProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til RJProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ani5Profilbildet til pierceddickProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Sørlandspar
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BullseyeProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Slave g23Profilbildet til sola50Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Leto78Profilbildet til Nic94Profilbildet til AlexsProfilbildet til bamsefar

TheReader

@thereader
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheReader:Disse profilene har TheReader besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje