Profilbildet til Telemann88Profilbildet til jan50Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til AndiiProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til NowheremanProfilbildet til AsveigProfilbildet til ExodiaProfilbildet til TheMissProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Floppa1Profilbildet til XenaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Tine cdProfilbildet til sportfuckProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til leandroProfilbildet til ellenProfilbildet til ZaxProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ToremannProfilbildet til NightdiverProfilbildet til blaithin

TheReader

@thereader
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt TheReader:Disse profilene har TheReader besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje