Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til moss73Profilbildet til Latex50Profilbildet til NjordProfilbildet til bait69Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til poopITboyProfilbildet til harepusenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til TengilProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til Charles
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til ShjalomProfilbildet til JustinProfilbildet til hawe35Profilbildet til andy1988Profilbildet til HardRockProfilbildet til MedusaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til nattroseProfilbildet til Androx0Profilbildet til XenaProfilbildet til zailoProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Erogen
  • 1 år, 4 måneder siden

    Thomas6666

    Thomas6666 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 4 måneder siden

    Forum innmelding… hvordan får jeg til det ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje