Profilbildet til chipProfilbildet til zethProfilbildet til ToremannProfilbildet til bakerProfilbildet til 59modellProfilbildet til Caleron86Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til jente2011Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Solros72Profilbildet til RosjerProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til norseman9Profilbildet til ZizouProfilbildet til Blondetruser
Profilbildet til AndiiProfilbildet til moss73Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Cato1977Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til leandroProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til TuttaProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Anne72Profilbildet til lalaparProfilbildet til BjornchProfilbildet til ArousalProfilbildet til ddaanniieelll
  • 1 år, 7 måneder siden

    Thomas6666

    Thomas6666 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 7 måneder siden

    Forum innmelding… hvordan får jeg til det ?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje