Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til golfbearProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til LauVauProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til latino123Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til AngelManProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til cat68
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til bamsefarProfilbildet til TearyProfilbildet til BluwProfilbildet til LissaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Angel84Profilbildet til JM28
  • 1 år, 7 måneder siden

    Thomas6666

    Thomas6666 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 7 måneder siden

    Jeg forsøker å finne Homo 40+ passord….Vet ikke hvor ellers å spørre, er ny her….

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje