Profilbildet til ShineProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Bimann43Profilbildet til mizzyProfilbildet til SportoguyProfilbildet til NeonProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til geddimannProfilbildet til Linda_25Profilbildet til StaaleProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til vekten75Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til poffen
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Alexander44Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til RixnProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til SamehadaProfilbildet til vickycdProfilbildet til ElyProfilbildet til zailoProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til knny88Profilbildet til Johnsen966
  • 1 år, 4 måneder siden

    Thomas6666

    Thomas6666 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 4 måneder siden

    Jeg forsøker å finne Homo 40+ passord….Vet ikke hvor ellers å spørre, er ny her….

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje