Profilbildet til HazeProfilbildet til sisunorProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til henrkjarProfilbildet til GoldenProfilbildet til LokerProfilbildet til dewill77Profilbildet til swedmanProfilbildet til CdrypaProfilbildet til BillProfilbildet til LeneaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til HommeProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Kjellsprell
Profilbildet til AlekProfilbildet til Tine cdProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KristiansenProfilbildet til SimProfilbildet til mark04Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Lica89Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til love one anotherProfilbildet til halloisProfilbildet til bwillyProfilbildet til Hemne72

.tvlise

@thomas71
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Hva skjer,kommer ikke inn på chatten?? Vis
Disse profilene har besøkt .tvlise:Disse profilene har .tvlise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje