Profilbildet til leandroProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til ExodiaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ExosProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MatteStProfilbildet til pierceddickProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til foresterProfilbildet til freaky2Profilbildet til ninatvProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til sola50Profilbildet til EmmelieKK
Profilbildet til sisunorProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til AndroidProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Nic94Profilbildet til JontassProfilbildet til SakoProfilbildet til coolchic101Profilbildet til babybooProfilbildet til Telemann88Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til DrGeiger

.tvlise

@thomas71
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Hva skjer,kommer ikke inn på chatten?? Vis
Disse profilene har besøkt .tvlise:Disse profilene har .tvlise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje