Profilbildet til golfbearProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til bergen89Profilbildet til Haakon92Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til apeeassProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ballderProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Niko9Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Lill17Profilbildet til sexypar85Profilbildet til bipassiv46
Profilbildet til Buffy93Profilbildet til AndroidProfilbildet til carmellaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til troendern93Profilbildet til RixnProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til pytagorasProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til JiJiProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Olavsen

.tvlise

@thomas71
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Hva skjer,kommer ikke inn på chatten?? Vis
Disse profilene har besøkt .tvlise:Disse profilene har .tvlise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje