Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Lica89Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til SportoguyProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til HardRockProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til KimmernProfilbildet til CulprateProfilbildet til mizzyProfilbildet til Kate WProfilbildet til Asveig
Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til L_KProfilbildet til HommeProfilbildet til AndiiProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til ElyProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til apeeassProfilbildet til jenandProfilbildet til FreshnessProfilbildet til lauraloveProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Sheryl

.tvlise

@thomas71
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Hva skjer,kommer ikke inn på chatten?? Vis
Disse profilene har besøkt .tvlise:Disse profilene har .tvlise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje