Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til BecksProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til LissaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til bby123Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til ani5
Profilbildet til guttenProfilbildet til Plu2Profilbildet til TheRose49Profilbildet til SherylProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til PhenrikProfilbildet til jarlemannProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til zethProfilbildet til NallexyProfilbildet til Androx0Profilbildet til ellenProfilbildet til Ampri

.tvlise

@thomas71
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Hva skjer,kommer ikke inn på chatten?? Vis
Disse profilene har besøkt .tvlise:Disse profilene har .tvlise besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje