Profilbildet til colargolProfilbildet til OlavsenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til LilliMyProfilbildet til KaisaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Niko9Profilbildet til bergenm30Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til JavhaxProfilbildet til MarwinProfilbildet til Elleseus
Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Difference___Profilbildet til DrulProfilbildet til jan50Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til AndiiProfilbildet til jens41Profilbildet til losamantesProfilbildet til OdinProfilbildet til KaisaProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ZaxProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til SofiaTheModell

ThomasDes

@thomasdes
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt ThomasDes:Disse profilene har ThomasDes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje