Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til JM28Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til TabbeProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Siba44Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Klar 79Profilbildet til DionysusProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til petzlProfilbildet til SarlimeProfilbildet til guttenProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Ingegard
Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til uzi69Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sportfuckProfilbildet til Trappani89Profilbildet til JosepProfilbildet til superteddProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Sonny55Profilbildet til sabriinaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til sola50Profilbildet til IrenProfilbildet til bamsefarProfilbildet til søtgutt36oslo

ThomasDes

@thomasdes
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt ThomasDes:Disse profilene har ThomasDes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje