Profilbildet til cat68Profilbildet til agderProfilbildet til beitoProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til faithProfilbildet til kennedy85Profilbildet til nafaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til No StringsProfilbildet til NordlandProfilbildet til Hilde79Profilbildet til ScorpionProfilbildet til lovebbwProfilbildet til CdrypaProfilbildet til **Mrs.Mathea
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til oslokosProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til synnyProfilbildet til shinY_Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til pierceddickProfilbildet til sisunorProfilbildet til Osl38Profilbildet til yanaProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til niceboy1986

ThomasDes

@thomasdes
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt ThomasDes:Disse profilene har ThomasDes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje