Profilbildet til NannaProfilbildet til Joey77Profilbildet til hawe35Profilbildet til akane21Profilbildet til someboyProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til foresterProfilbildet til KogKProfilbildet til hgsd1Profilbildet til AngelManProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til mizzyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til TranseMann30
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Handyman40Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til trannyboyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til shado33Profilbildet til uzi69Profilbildet til mindwtoProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til KvinnenProfilbildet til talkmanProfilbildet til dia***Profilbildet til blaithin

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje